seniorenharmonie "dongen"

Opgericht 21 augustus 1973

Ereleden en jubilarissen

Erelid:   Faan Akkermans
Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van 4 januari 2011 is Faan Akkermans door het bestuur en de leden benoemd tot erelid van onze vereniging. Hij is lid geworden in 1996 en speelde zijn partijtje op de bariton. In 2000 werd hij gekozen tot dirigent en dat heeft hij 10 jaren met volle overgave gedaan tot veel plezier van iedereen. Mede door Faan heerst er binnen onze vereniging een gezellige sfeer.  Namens het bestuur en alle leden hartelijk bedankt voor wat je voor de vereniging gedaan hebt.

Jan Oostdijk jubilaris

Erelid:   Jan Oostdijk
Jan was 8 jaar voorzitter van de seniorenharmonie. Tijdens deze periode heeft hij zeer veel bijgedragen aan het organiseren van de activiteiten en heeft hij contacten met sponsoren en gemeente aangeknoopt en onderhouden.
In 2005 heeft hij de voorzittershamer overgedragen aan Thom Vermeulen. Vanwege zijn vele verdiensten voor de harmonie is hem het erelidmaatschap verleend.

30 jaar lidmaatschap
     Frans van Bijnen